Inloggen Volg ons op twitter twitter Like ons op Facebook facebook

Luxalon® inbouwspots: spelen met ruimte

Een Luxalon® plafond is meer dan alleen een mooi plafond. Dankzij ons uitgebreide assortiment accessoires heeft u veel mogelijkheden om uw plafond uit te breiden met slimme en handige extra’s. Zo bent u zeker van nog meer sfeer en comfort in uw badkamer of keuken met de inbouwverlichting van Luxalon®. De Luxalon® inbouwspots zijn gemaakt van gegoten aluminium en zijn daardoor vochtbestendig. Ze zijn dan ook zeer geschikt als hoofd- of sfeerverlichting voor in uw badkamer. Voor iedere ruimte, groot en klein, kunt u kiezen voor een verlichtingsplan op maat. Binnen het Luxalon® verlichtingsprogramma heeft u een ruime keuze uit halogeen en LED inbouwspots.

Luxalon® LED inbouwspots:

De Luxalon® LED spots zijn zeer stijlvol en bieden een scala aan voordelen op het gebied van zuinigheid, (licht) kwaliteit en duurzaamheid: tot wel 80% energiebesparing t.o.v. halogeen verlichting en een levensduur tot wel 25 jaar of langer. Bovendien hebben de Luxalon® LED inbouwspots een IP44 normering en zijn daarm geschikt om toe te passen in de badkamer. De Luxalon® LED spots zijn standaard voorzien van een driver en 230V eurokabel met stekker voor een eenvoudige installatie.

Luxalon® Halogeen inbouwspots:

Naast de LED inbouwspots bestaat de Luxalon verlichtingscollectie ook een breed assortiment Halogeen inbouwspots. De halogeenspots zijn leverbaar in 20 en 35W waarmee u in uw badkamer of keuken precies het goede evenwicht kunt creëren tussen licht en schaduw, en tussen direct en indirect licht. Zo geeft u precies de juiste sfeer aan uw woning en beschikt u over sfeerverlichting voor elk moment.

inbouwspots exclusieve spots led spots
INBOUWSPOTS

Plafondverlichting met Luxalon inbouwspots

Goudkleurige inbouwspot
Goudkleurige inbouwspot
Zilverkleurige inbouwspot
Zilverkleurige inbouwspot